in Lucru

Gandurile sunt ca si un comandant care decide cum se vor utiliza resursele companiei. cu cat exista o comunicare si coopera mai buna cu cei care duc munca si lupta de fiecare clipa cu atat rezultatele sunt mai rapide si mai bune.

Tratamentele "mentale" nu sunt numai pentru bolnavii "la cap". Toti avem ganduri si mai ales emotii si amintiri care ne consuma din energie. Exact din energia care e necesara sa ne vindecam. Unii au si atitudini care saboteza procesele de vindecare: fie din ignoranta sau nestiinta, fie intentionat. A reechilibra mai ales la nivel subconstient procesele mentale este deci un element necesar si obligatoriu al oricarui tratament holistic.

Combinatia neuro-energetica pe care o folosesc eu cel mai frecvent cuprinde stimularea emisferelor cerebrale precum in TIMM, stimularea tactila si a receptorilor mecanici, miscari oculare si respiratorii controlate, combinate astfel incat si mental si energetic sa se creeze un echilibru intern care sa stimuleze vindecarea si refacerea organismului.